Over mij - Redderadvies

image

Tanja Redder

Mijn visie is het ontzorgen van de klant voor het verwezenlijken van zijn droom, het meedenken en creëren van een passende oplossing en/of met respect bouwen aan een stabiele (financiële) toekomst .

Na vele jaren gewerkt te hebben bij grote financiële dienstverleners heb ik in 2018 plannen gemaakt om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig en onafhankelijk Financieel Adviseur, gespecialiseerd in hypotheken, pensioenen en echtscheidingen. Deze plannen zijn werkelijkheid geworden en daar ben ik erg trots op. Redderadvies “jouw financiële mentor”

Ik ben SEH en EFA gecertificeerd, in het bezit van de benodigde WFT diploma’s. Sinds kort mag ik mij ook laten registreren in het register als Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Erg trots op. Voor complexe materie heb je deskundig advies nodig en dat onderstreept dit keurmerk. . RFEA

Neem contact op

Up-to-date

Je bent nooit uitgeleerd
Voor het up-to-date houden van kennis heb ik naast de verplichte wettelijke bijeenkomsten / examens een informatieve en intensieve samenwerking met collega’s in het land om elkaar scherp te houden en te helpen daar waar nodig.

Ervaringen van klanten

Als zelfstandig en onafhankelijk Financieel Adviseur...

Maak een
afspraak voor een
vrijblijvend gesprek

Graag ga ik samen met u
kijken naar de mogelijkheden!